contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
dimarts 9 de gener de 2018 | Manuel
República Catalana: L’ANC proposa activar la llei de transitorietat i controlar la hisenda per implementar la república.


Desvincular el sistema judicial català de l’espanyol, controlar la hisenda i la seguretat ciutadana i territorial, implementar la llei de transitorietat jurídica i tirar endavant el procés constituent per tal d’implementar la República Catalana.

Són quatre mesures del primer esborrany del full de ruta de l’Assembla Nacional Catalana (ANC) per als propers mesos. El document, obert a canvis, ha de passar un primer filtre aquest dissabte en una reunió del secretariat de l’entitat i se sotmetrà a les esmenes de les bases abans de rebre l’últim vistiplau a l’assemblea general ordinària que l’ANC celebrarà el 18 de febrer.

A la proposta inicial, que han avançat alguns mitjans i al qual ha tingut accés l’ACN, l’entitat sobiranista vol instar el govern i el parlament a treballar en aquest sentit i demana la restitució del ‘govern legítim’, la derogació de l’aplicació de l’article 155, l’alliberament ‘dels presos polítics’ i el retorn dels dirigents que són a Brussel·les. Alhora, es proposa contactar amb altres actors per denunciar en tribunals internacionals ‘cadascuna de les ingerències o atacs rebuts’ per part de l’estat espanyol.

9/1/2018

vilaweb


A la mateixa secció:


República Catalana: To recuperat


Hi ha una manera d’investir Puigdemont i no frenar la recuperació de les institucions


Renunciar davant un tribunal sectari


Al País Valencià: Democràcia i Llibertat


Decidim fa una crida al poble valencià a mobilitzar-se contra l’espoli


El Suprem espanyol demana més persecució policíaca dels CDR i les entitats sobiranistes


Jaume I, l’Aragó i els valencians


República Catalana: Avui a primera hora arribava la notícia que hi havia acord entre Junts per Catalunya i Esquerra Republicana. El que hem de preguntar-nos és de què ens servirà el govern.


República Catalana: Desmuntant 10 mites sobre els impactes econòmics de la independència.


[VÍDEO] Record de l’1-O 2017: Així va esquivar el segrest de les urnes i l’assalt de la policia espanyola un col·legi de Nou Barris.

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com