contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
dimarts 9 de gener de 2018 |
República Catalana: L’ANC proposa activar la llei de transitorietat i controlar la hisenda per implementar la república.


Desvincular el sistema judicial català de l’espanyol, controlar la hisenda i la seguretat ciutadana i territorial, implementar la llei de transitorietat jurídica i tirar endavant el procés constituent per tal d’implementar la República Catalana.

Són quatre mesures del primer esborrany del full de ruta de l’Assembla Nacional Catalana (ANC) per als propers mesos. El document, obert a canvis, ha de passar un primer filtre aquest dissabte en una reunió del secretariat de l’entitat i se sotmetrà a les esmenes de les bases abans de rebre l’últim vistiplau a l’assemblea general ordinària que l’ANC celebrarà el 18 de febrer.

A la proposta inicial, que han avançat alguns mitjans i al qual ha tingut accés l’ACN, l’entitat sobiranista vol instar el govern i el parlament a treballar en aquest sentit i demana la restitució del ‘govern legítim’, la derogació de l’aplicació de l’article 155, l’alliberament ‘dels presos polítics’ i el retorn dels dirigents que són a Brussel·les. Alhora, es proposa contactar amb altres actors per denunciar en tribunals internacionals ‘cadascuna de les ingerències o atacs rebuts’ per part de l’estat espanyol.

9/1/2018

vilaweb


A la mateixa secció:


Entrevista a Ramon Cotarelo, filòsof i politòleg: "a Catalunya l’independentisme és un moviment social d’àmplia base"


‘Estimadíssima Núria’: la carta de resposta de Jordi Cuixart a Núria Cadenes.


La investidura de Puigdemont i les tensions de l’independentisme


República Catalana: L’ajornament de la investidura de Puigdemont fa aflorar dues estratègies dins l’independentisme


Alacant (L’Alacantí): Acte de l’Espai de Trobada per la Llibertat. Les classes populars enfront del Règin del 78. Autodeterminació o repressió.


República Catalana: Rumb cap a la col·lisió


República Catalana: To recuperat


Hi ha una manera d’investir Puigdemont i no frenar la recuperació de les institucions


Renunciar davant un tribunal sectari


Al País Valencià: Democràcia i Llibertat

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com