contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
dimecres 13 de setembre de 2017 | Manuel
La policia espanyola impedeix un acte de la CUP a València i fa identificar Gabriel i Vehí


La policia espanyola ha impedit que es fes un acte de la CUP a València i ha fet identificar les diputades anticapitalistes Anna Gabriel i Mireia Vehí. La identificació de les diputades ha tingut lloc poc abans de l’hora en què havia de començar el míting a la plaça de la Mare de Déu de la ciutat.

Segons fonts de la CUP, quan han arribat a la plaça els agents els han envoltat i els han demanat els carnets d’identitat. Els cupaires no havien demanat cap permís perquè no es tractava d’una mobilització sinó d’una roda de premsa. La policia, però, ha insistit que era una concentració il·legal perquè s’hi havien congregat més de vint persones i han identificat els assistents.

L’acte, que era part de la campanya pel sí en el referèndum del primer d’octubre de la CUP, no s’ha pogut fer. Tanmateix, Gabriel i Vehí han llegit un manifest als periodistes que s’havien acostat al lloc dels fets. La formació anticapitalista farà diversos mítings a les capitals dels països catalans. A Palma, Perpinyà i Barcelona s’hi han fet amb normalitat.

13/9/2017

vilaweb

+ Info:

La fiscalia cita tots els batlles que donen suport al referèndum i ordena de detenir aquells que no es presentin a declarar. La setmana passada, en l’obertura de l’any judicial, el fiscal general va dir que el referèndum del primer d’octubre era il·legal i va prometre una resposta ‘ferma i enèrgica’ contra tots els actors que s’hi involucressin.

La fiscalia també pressiona les policies locals perquè actuïn contra el referèndum

‘Ja saben on trobar-me’: Així responen els batlles l’amenaça de detenció de la fiscalia espanyola. Desenes de batlles es planten davant les amenaces de l’estat espanyol · La CUP assegura que cap dels seus alcaldes anirà a declarar (ací)

El govern espanyol es querella a tort i a dret l’endemà de la Diada. El govern, la mesa del parlament, el director de TV3 i els batlles reben les notificacions de la justícia espanyola · El TC s’expressa contra la llei de transitorietat i el codi tributari


A la mateixa secció:


1-O: CaixaBank inicia les gestions per bloquejar els comptes de la Generalitat


La via independentista a la democràcia


Quan la democràcia redimirà els Països Catalans … una proposta de nació política basada en el fusterianisme.


1-O: Ese trasatlántico hacia su iceberg


L’estratègia de la por contra l’1-0


1-O: De la Constitución al Código Penal


El Estado penal frente al 1-O, las libertades y la democracia


Protesta massiva contra les detencions i la confiscació de paperetes de l’1-O


‘Vo-ta-rem! Vo-ta-rem! Vo-ta-rem! Vo-ta-rem!’. Han caigut les carotes, l’estat espanyol ha mostrat la seva essència demòfoba i ja no hi ha marxa enrere.


1-O: 20 de setembre, un dia que durarà anys; la independència ja és al carrer. Crònica de la revolta contra el cop d’estat.

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com