contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
dimecres 13 de setembre de 2017 | Manuel
La policia espanyola impedeix un acte de la CUP a València i fa identificar Gabriel i Vehí


La policia espanyola ha impedit que es fes un acte de la CUP a València i ha fet identificar les diputades anticapitalistes Anna Gabriel i Mireia Vehí. La identificació de les diputades ha tingut lloc poc abans de l’hora en què havia de començar el míting a la plaça de la Mare de Déu de la ciutat.

Segons fonts de la CUP, quan han arribat a la plaça els agents els han envoltat i els han demanat els carnets d’identitat. Els cupaires no havien demanat cap permís perquè no es tractava d’una mobilització sinó d’una roda de premsa. La policia, però, ha insistit que era una concentració il·legal perquè s’hi havien congregat més de vint persones i han identificat els assistents.

L’acte, que era part de la campanya pel sí en el referèndum del primer d’octubre de la CUP, no s’ha pogut fer. Tanmateix, Gabriel i Vehí han llegit un manifest als periodistes que s’havien acostat al lloc dels fets. La formació anticapitalista farà diversos mítings a les capitals dels països catalans. A Palma, Perpinyà i Barcelona s’hi han fet amb normalitat.

13/9/2017

vilaweb

+ Info:

La fiscalia cita tots els batlles que donen suport al referèndum i ordena de detenir aquells que no es presentin a declarar. La setmana passada, en l’obertura de l’any judicial, el fiscal general va dir que el referèndum del primer d’octubre era il·legal i va prometre una resposta ‘ferma i enèrgica’ contra tots els actors que s’hi involucressin.

La fiscalia també pressiona les policies locals perquè actuïn contra el referèndum

‘Ja saben on trobar-me’: Així responen els batlles l’amenaça de detenció de la fiscalia espanyola. Desenes de batlles es planten davant les amenaces de l’estat espanyol · La CUP assegura que cap dels seus alcaldes anirà a declarar (ací)

El govern espanyol es querella a tort i a dret l’endemà de la Diada. El govern, la mesa del parlament, el director de TV3 i els batlles reben les notificacions de la justícia espanyola · El TC s’expressa contra la llei de transitorietat i el codi tributari


A la mateixa secció:


Espanya federal? Parlem-ne!: Els valencians i la Primera República «espanyola»


Las pruebas de las amenazas


República Catalana: Ja són 120 els penalistes espanyols que condemnen l’empresonament dels consellers


República Catalana: Marta Rovira ha revelado que "El gobierno español nos amenazó con muertos en la calle"


Al País Valencià ser espanyol ix car


La manifestació del 18N o com resoldre les contradiccions


Pérez Royo: "Son presos políticos, y no por sus ideas, sino por las de la jueza"


El poder (o no) del Parlament de les Illes


Qui enganya qui? Cinc preguntes amb resposta


Manuel Delgado: ‘La qüestió era que podíem estar preparats per a resistir, però no per a respondre l’agressió’

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com