contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
dimarts 26 d’abril de 2016 | Manuel
Video del debat Desmuntant ‘La pitjor epidèmia’ amb Gemma Tarafa i Joan Benach


CRÍTIC presenta un debat sobre Salut i Desigualtats Socials a la ciutat de Barcelona amb Gemma Tarafa, comissionada de Salut a l’Ajuntament de Barcelona, i Joan Benach, investigador en Salut Pública i director de GREDS EMCONET (Grup de Recerca en Desigualtats en la Salut – Employment Conditions Network, del Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra). L’acte, que es va celebrar dimarts 19 d’abril, va estar organitzat conjuntament amb Medicusmundi Mediterrània, Farmacèutics Mundi i Quepo, les entitats amb les quals està desenvolupant el blog ‘La pitjor epidèmia’ sobre salut i desigualtats socials, dins la campanya ‘Salut, Drets, Acció’. Un nou #DebatCRÍTIC, titulat precisament ‘Desmuntant La pitjor epidèmia’. El debat va ser moderat i presentat pel periodista de CRÍTIC Sergi Picazo.

Aquest #DebatCRÍTIC, d’un parell d’hores de duració, va comptar també amb una Fila Zero, formada per activistes, membres de moviments socials, professionals del sector de la salut i ONG’s de l’àmbit sanitari.

La pitjor epidèmia’ és un blog de reflexió per generar consciència i actitud crítica sobre les causes socials i polítiques que provoquen la pitjor epidèmia en salut del món: la desigualtat en la manera d’emmalaltir i morir. S’hi han publicat fins ara deu articles sobre temes tan diversos com ara l’exclusió sanitària dels refugiats, la fam i l’obesitat al món, les polítiques locals per reduir les diferències entre barris en salut o la poca neutralitat de l’OMS.

elcritic.cat


A la mateixa secció:


100º Aniversario de la Revolución Rusa: La Historia de la Revolución de Febrero


La Revolución rusa: Una interpretación crítica y libertaria


La revolución portuguesa de 1974: entrevista con Miguel Ángel Pérez Suárez, investigador especializado en la historia del movimiento obrero portugués entre 1974 y 1980.


Frente al ajuste, reflexiones sobre unidad de acción y programa


Los bolcheviques toman el poder


¿Vale la pena protestar?


La paradoja global del capitalismo


Un mundo que ganar: por qué los socialistas se oponen al imperialismo y apoyan el derecho de autodeterminación de las naciones.


Precios de las acciones, ganancias y deuda


Andreu Nin: «La qüestió nacional a Espanya. El problema català» (1926). Un document inèdit.

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com