contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
dilluns 25 de gener de 2016 |
Anticapitalistes del País Valencià per l’Amnistia Social, Ja!


La Fiscalia demana 10 mesos de presó per a la regidora de Guanyar Alacant, Marisol Moreno, per publicar missatges contra la família real, els polítics i els taurins en les xarxes socials en 2012. Està acusada d’injúries a la corona i d’incitar públicament a l’odi.

També demana dos anys de presó i huit anys d’inhabilitació absoluta per a la fotògrafa valenciana Maria Lluch per denigrar la memòria del regidor del PP Miguel Angel Blanco, insultar Irene Villa i difondre varies proclames en favor de l’activitat d’ETA (l’Audiència Nacional la jutja per un presumpte delicte d’enaltiment del terrorisme i humiliació de les víctimes). Maria Lluch va estar denunciada per publicar missatges d’humor negre en les xarxes socials entre 2012 i 2014.

Aquesta política repressiva s’emmarca en l’onada de lleis repressives aprovades a les Corts espanyoles (la llei de seguretat ciutadana o llei mordassa, la reforma del codi penal, i la llei orgànica 2/2015 de reforma del Codi Penal en matèria de delictes de terrorisme), en la criminalització del dret de vaga o en les multes a les activistes del 15M i de la PAH. Totes aquestes reformes legals van dirigides a reprimir la defensa activa dels drets humans i socials i a facilitar l’acció repressiva d’un estat policial.

Anticapitalistes del PV fem una crida per a fer un front comú per la derogació d’aquestes reformes legals repressives i impedir la seua aplicació. Exigim l’amnistia de Marisol Moreno, de Maria Lluch i de totes les persones imputades o sancionades per la defensa dels drets humans, laborals i socials. I volem sumar-nos a la campanya d’amnistia social promoguda per Ecologistes en Acció, CGT i Baladre.

És per açò que ens unim a la convocatòria de l’assemblea estatal oberta per l’Amnistia Social ja! del dia 6 de febrer, a la seu de la CGT de la ciutat de València, i animem a participar-hi.

25/1/2016

#amnistiasocial


Anticapitalistes del País Valencià por la Amnistía Social, Ya!

La Fiscalía pide 10 meses de prisión para la concejal de Ganar Alicante, Marisol Moreno, por publicar mensajes contra la familia real, los políticos y los taurinos en las redes sociales en 2012. Está acusada de injurias a la corona y de incitar públicamente al odio.

También pide dos años de prisión y ocho años de inhabilitación absoluta para la fotógrafa valenciana Maria Lluch por denigrar la memoria del concejal del PP Miguel Angel Blanco, insultar a Irene Villa y difundir varías proclamas en favor de la actividad de ETA (la Audiencia Nacional la juzga por un presunto delito de enaltecimiento del terrorismo y humillación de las víctimas). Maria Lluch estuvo denunciada por publicar mensajes de humor negro en las redes sociales entre 2012 y 2014.

Esta política represiva se enmarca en la oleada de leyes represivas aprobadas en las Cortes españolas (la ley de seguridad ciudadana o ley mordaza, la reforma del código penal, y la Ley Orgánica 2/2015 de reforma del Código Penal en materia de delitos de terrorismo), en la criminalización del derecho a la huelga o en las multas a las activistas del 15M y de la PAH. Todas estas reformas legales van dirigidas a reprimir la defensa activa de los derechos humanos y sociales y a facilitar la acción represiva de un estado policial.

Anticapitalistes del PV hacemos un llamamiento para hacer un frente común por la derogación de estas reformas legales represivas e impedir su aplicación. Exigimos la amnistía de Marisol Moreno, de Maria Lluch y de todas las personas imputadas o sancionadas por la defensa de los derechos humanos, laborales y sociales. Y queremos sumarnos a la campaña de amnistía social promovida por Ecologistas en Acción, CGT y Baladre.

Por eso nos unimos a la convocatoria de la asamblea estatal abierta por la Amnistía Social ya! del día 6 de febrero, en la sede de la CGT de la ciudad de Valencia, y animamos a participar en ella.

#amnistiasocial


A la mateixa secció:


Comunicat d’Anticapitalistes de Catalunya davant les eleccions del 21D


Ante la situación en Catalunya


Defensem la República Catalana i obrim el Procés Constituent


Desobeïm el 155


Per un procés constituent popular a Catalunya


Crida de la IV Internacional per Catalunya. Donem suport a la lluita del poble català.


Va de democràcia: Activistes valencians promouen un manifest en defensa del referèndum català


Declaración de la IV Internacional sobre los acontecimientos en curso en Catalunya


Desobeïm el Règim, construïm República. Des d’Anticapitalistes demanem el vot pel Sí en el referèndum de l’1 d’octubre.


Comunicado de Anticapitalistas en defensa del referendum en Catalunya

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com