contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
divendres 5 de juny de 2015 |
STEPV guanya la sentència sobre l’acord de professorat interí.


El Tribunal Superior de Justícia Valencià ha fallat a favor de STEPV el recurs contra l’acord de professorat interí de 2013, signat per la Conselleria d’Educació i els sindicats CCOO, ANPE, CSIF i UGT.

El TSJ anul·la l’acord perquè dóna la raó al Sindicat en la qüestió de la il·legalitat de la denúncia de l’acord anterior, el de 2010, que tenia una vigència de quatre anys. El tribunal no entra en la resta de qüestions plantejades en el recurs (discriminació entre interins, retoractivitat en l’aplicació de l’acord, etc.) i, a més, imposa costes a l’administració.
STEPV celebra la sentència i dóna l’enhorabona a tot el col·lectiu de docents interins que han lluitat durant aquests anys contra aquest acord.

El Sindicat exigeix a la Conselleria d’Educació l’aplicació immediata d’aquesta sentència, la recuperació de tot el professorat rebaremat en 2013 com a conseqüència de l’aplicació de l’acord, la reparació dels danys patrimonials causats al professorat rebaremat que no ha pogut accedir a llocs de treball, i la no rebaremació en les oposicions de 2015.

STEPV convoca roda de premsa a les 11:30h a la seu del sindicat a València (c/Juan de Mena, 18) per donar compte de la sentència i de les conseqüències que ha de tindre la seua aplicació.

Sentència ací

4/6/2015

stepv.intersindical.org


A la mateixa secció:


Escola Valenciana, sobre les denúncies d’adoctrinament: ‘Negar la unitat de la llengua és com afirmar que la Terra és plana’.


Manuel Monfort: "La llengua està utilitzant-se des de la perspectiva política quan realment la llengua és un element cultural de la identitat d’un poble".


I diuen que adoctrinem


Escola i política


¿Quién manda en la educación?


Apologia de la filosofia


“No nos educan, nos normalizan, nos reducen, nos apagan”, Andrea Martínez, alumna de Bachillerato


STEPV i Escola Valenciana valoren positivament que la majoria dels centres opte pels nivells avançats dels programes del Decret de Plurilingüisme.


Per un gir en educació, 9-M Vaga en l’ensenyament


València: PSPV, Compromís y València en Comú aprueban cesión de suelo público a la privada Universidad Europea

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com