contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
dimecres 27 de maig de 2015 |
STEPV denuncia la pressió de la Conselleria a les famílies que rebutgen les revàlides


La inspecció pressiona els centres i les famílies perquè obliguen l’alumnat a realitzar les proves.

STEPV té constància que en alguns centres educatius en els quals les famílies s’han negat que els seus fills passen la revàlida LOMCE en 3r de Primària, la Conselleria està pressionant i amenaçant els centres i les famílies perquè realitzen la prova.

D’una banda, s’amenaça en avisar els serveis socials si no duen els fills a l’escola el dia de la prova. D’altra banda, s’està pressionant les direccions perquè obliguen a passar les proves als alumnes que acudisquen al centre el dia de la prova, encara que els pares hagen manifestat per escrit que no volen que es passen les proves als seus fills.

STEPV anima als pares i mares a mantindre la seua postura de no acceptar aquestes proves i que no es deixen atemorir ni influenciar per aquestes pressions ja que no tenen cap fonament. Ni es pot cridar a serveis socials perquè els pares i mares se’n fan càrrec dels seus fills i no estan abandonats, ni es pot obligar a fer la prova perquè no té conseqüències en l’expedient.

Recordem que STEPV, juntament amb la Trobada de Plataformes Comarcals, va llançar una campanya perquè les famílies s’oposen que els seus fills realitzen aquestes proves. En aquests enllaços es pot consultar la campanya:

Campanya sobre diagnòstiques i revàlides, i ací:

PDF - 52.3 kB

Models de manifest per als claustres.

Models per a pares, mares o tutors legals en contra de les proves.


A la mateixa secció:


Escola Valenciana, sobre les denúncies d’adoctrinament: ‘Negar la unitat de la llengua és com afirmar que la Terra és plana’.


Manuel Monfort: "La llengua està utilitzant-se des de la perspectiva política quan realment la llengua és un element cultural de la identitat d’un poble".


I diuen que adoctrinem


Escola i política


¿Quién manda en la educación?


Apologia de la filosofia


“No nos educan, nos normalizan, nos reducen, nos apagan”, Andrea Martínez, alumna de Bachillerato


STEPV i Escola Valenciana valoren positivament que la majoria dels centres opte pels nivells avançats dels programes del Decret de Plurilingüisme.


Per un gir en educació, 9-M Vaga en l’ensenyament


València: PSPV, Compromís y València en Comú aprueban cesión de suelo público a la privada Universidad Europea

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com