contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
dilluns 9 de febrer de 2015 |
Es presenta la candidatura CUP-Capgirem Barcelona


Aquest dilluns s’ha presentat a Barcelona, en un acte a la plaça Catalunya, la candidatura CUP-Capgirem Barcelona.

La Candidatura, fruït del procés de debat obert de la Trobada Popular Municipalista, ha donat així a conèxier el nom escollit en un procés participatiu en què han pres part més de 1400 persones. La candidatura ha presentat el codi ètic, les línies generals del programa polític i el procés assembleari d’elaboració de la llista electoral de la candidatura. Portaveus de la formació han explicat que la candidatura vol suposar una ruptura amb el model de ciutat que ha estat vigent des dels últims 30 anys, en resposta a preguntes dels mitjans, a diferència d’altres propostes que incluen alguns dels gestors de la ciutat durant les darreres dècades.

En les properes setmanes es faran un seguit d’Assemblees obertes als barris, on es recolliran tant propostes programàtiques dels veïns i veïnes, com propostes de noms per formar la candidatura i per a consellers de districtes.

La canidatura CUP-Capgirem Barcelona compta amb el suport tant de la CUP com de la resta de l’esquerra independentista de la ciutat i altres col·lectius d’esquerra anticapitalista i moviments populars. Així, en la presentació d’avui hi han estat presents membres de la CUP, organitzacions de l’esquerra independentista com Arran, SEPC o Endavant, de les formacions Pirata.cat, En Lluita, Lluita Internacionalista, així com diversos activistes socials, culturals, sindicalistes o de l’independentisme, com l’històrica del moviment veïnal Eva Fernàndez, o la sindicalista i activista per la sanitat pública Maria J. Lecha, entre altres.

09/02/2015

http://laccent.cat/es-presenta-la-candidatura-cup-capgirem-barcelona/

+ Info:

ICV-EUIA rebenta la candidatura Guanyem Badalona formada per la CUP i Podemos per apostar per la independència i provoca l’escissió del partit de Pablo Iglesias a la ciutat


A la mateixa secció:


El “momento populista”: Chantal Mouffe: la “postdemocracia” y la izquierda


Present i bagatge de la lluita no-violenta


El Kurdistán libertario nos atañe


Entrevista con Eric Toussaint: Para mantener una línea de cambios profundos, es fundamental la autoorganización de la población y la presión popular sobre los gobiernos


Mélenchon, Francia Insumisa, populismo


Catalunya: ¿De comunes a eurocomunes?


1917-2017. Repensar la revolución


Euskal Herría: Asamblea de EH Bildu, las formaciones se comprometen a "pasar de ser una coalición a un sujeto político"


Per una perspectiva radical a Europa. Pròleg del llibre ’Sobiranies: una proposta contra el capitalisme’ (Espai Fàbrica, 2017)


Francia: ¿Ponemos el grito en el cielo sobre Poutou en nombre del voto útil?

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com