contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
dissabte 14 de desembre de 2013 | Manuel
Defensem el Transport de l’Àrea Metropolitana de l’Alacantí, recolzem la vaga

Comunicat d’Esquerra Anticapitalista

Els atacs de la Generalitat Valenciana contra els serveis públics es concreten, de nou, en l’eliminació d’un dret totalment imprescindible. Aquesta vegada li ha tocat el torn al transport metropolità d’Alacant. Fa uns dies vam poder veure, amb el tancament de RTVV, el poc interès del Consell sobre les necessitats del poble valencià. A més, aquesta no és una iniciativa aïllada de la Generalitat Valenciana sinó que respon a una estratègia estatal orientada cap al desmantellament del transport públic.

El tancament del TAM suposarà la desconnexió de moltes localitats de la comarca de l’Alacantí, la impossibilitat de les seues estudiants universitàries de poder desplaçar-se amb transport públic al campus de Sant Joan d’Alacant, suposarà la pujada del transport que moltes treballadores hauran de pagar per a arribar als seus treballs, i l’acomiadament d’un gran nombre de treballadores, que difícilment seran recol·locades.

És el moment de la solidaritat amb els companys i companyes que defensen, tant el seu lloc de treball, com el nostre dret al transport públic. Per açò, la població ha de mostrar el seu suport a la vaga convocada per les treballadores durant els dies 12, 13, 16, 17, 18, 19 i 20 de desembre. Aquesta vaga afectarà, sobretot, a les qui utilitzen habitualment el transport metropolità, però precisament d’ella dependrà la seua continuïtat. És l’hora que el conjunt de la societat valenciana s’unisca i es manifeste per a reivindicar el dret al transport públic i davant els atacs continuats contra tots i cadascun dels serveis socials. D’aquesta manera no hem de contemplar aquesta lluita com un conflicte aïllat sinó com una reivindicació dels serveis públics que entronca amb les diferents protestes en defensa de l’ensenyament, la sanitat i la dependència, així com contra l’atur i en defensa dels llocs de treball que s’han vingut donant al llarg d’aquests mesos.

Pel manteniment del transport públic, Cap acomiadament ni disminució de salaris, Per un transport 100% públic al servei i sota el control de la ciutadania i de la gent treballadora.

Per una auditoria ciurtadana dels comptes i les privatitzacions de la Generalitat, que identifique el deute il·legítim i que declare els seu impagament.

Des d’Esquerra Anticapitalista, fem una crida a secundar la manifestació del pròxim dissabte 14 de desembre enfront de la Diputació d’Alacant (Av. de l’Estació) a les 18 hores.

Lluitem pel públic, defensem el TAM, recolzem la vaga.


A la mateixa secció:


Manifest / Convocatòria Primera assemblea per un agrupament per a l’Assemblea Ciutadana de Podem País Valencià, Alcoi, 26 de febrer de 2017


Davant l’agressió masclista de l’empresari Manuel Muñoz a Teresa Rodríguez. Si toquen a una, ens toquen a totes!


La nostra solidaritat amb Teresa Rodríguez, el nostre odi de classe i feminista als agressors. Teresa denúncia agressió masclista per part d’un empresari


Catalunya: Per un partit-moviment contra l’austeritat


Feminisme per a viure millor, per a una vida lliure de violències masclistes


Els estudiants contra les revàlides, la LOMCE i un sistema elitista


La única solución para los CIEs es su cierre inmediato


Cal construir col·lectivament un Podem del País Valencià: Per la convocatòria d’una Assemblea Ciutadana Extraordinària de País.


11S - Totes al carrer per la República Catalana!


Davant la decisió del Tribunal Constitucional d’apartar Arnaldo Otegi de les llistes electorals basques

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com