contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
dissabte 7 de desembre de 2013 |
Retirada immediata de l’expedient al CEIP Taquígraf Martí de Xàtiva!!


[En la foto: El regidor de seguretat de Xàtiva, José A. Vidal, fotografia als xiquets del Taquígraf Martí]

Després de l’escridassada que van fer els xiquets del col·legi Taquígraf Martí de Xàtiva a Fabra quan passava per davant del seu centre, la Conselleria d’Educació ha obert amb rapidesa un expedient al col·legi.

La vocació repressiva del govern de Fabra- com la dels governs del PP en general -es manifesta d’aquesta forma amb claredat. Si resulta que els càrrecs del PP ja no poden eixir al carrer sense ser increpats per la ciutadania a causa de la seua política antisocial i antidemocràtica, la solució no ha de ser un canvi de política, sinó acallar les veus que protesten, mitjançant el càstig i la por.

Exactament el mateix sistema que, de manera general, vol implantar-se amb la nova llei de Seguretat Ciutadana que, cas de ser aprovada, ens durà directament a un estat autoritari i fronterer amb el feixisme. La democràcia limitada que fins ara teníem s’està desintegrant a marxes forçades en mans del PP.

En aquest sentit cal exigir la retirada immediata de l’expedient al Taquígraf Martí i, si aquesta no es produeix, mobilitzar-se de manera decidida


Més informacions al respecte:

- STEPV exigeix la retirada de l’expedient al CEIP Taquígraf Martí


A la mateixa secció:


Escola Valenciana, sobre les denúncies d’adoctrinament: ‘Negar la unitat de la llengua és com afirmar que la Terra és plana’.


Manuel Monfort: "La llengua està utilitzant-se des de la perspectiva política quan realment la llengua és un element cultural de la identitat d’un poble".


I diuen que adoctrinem


Escola i política


¿Quién manda en la educación?


Apologia de la filosofia


“No nos educan, nos normalizan, nos reducen, nos apagan”, Andrea Martínez, alumna de Bachillerato


STEPV i Escola Valenciana valoren positivament que la majoria dels centres opte pels nivells avançats dels programes del Decret de Plurilingüisme.


Per un gir en educació, 9-M Vaga en l’ensenyament


València: PSPV, Compromís y València en Comú aprueban cesión de suelo público a la privada Universidad Europea

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com