contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
dilluns 4 de febrer de 2013 |
Solidaritat amb els nous tancament dels col·lectius per la discapacitat de les comarques del sud.

Declaració d’Esquerra Anticapitalista

Els centres per d’atenció a la discapacitat d’El Puente (Asp), Asprodis (Elda), San Pascual (Ibi), AFEMA (Alacant), San Rafael (Alacant) i Maigmó (San Vicent del Raspeig) tornen realitza tres dies de lluita contra la incompetència i la inoperància de la Conselleria de "Malestar Social".

Denuncien el impagament dels retards que s’han anat acumulant en tot l’any 2012 i reclamen, el 9% que s’ha retallat de manera lineal en tots el centres d’atenció a la discapacitat. Aquestes retallades impliquen directament un atzucac per a moltes professionals, treballadores i treballadores del sector, i una pèrdua qualitat de servei i d’atenció per a molts usuaris a les nostres comarques. Unes reduccions que, per a centres com el de San Rafael d’Alacant, suposen en la pràctica uns 300.000 € menys del seu pressupost per gestionar el mateixos recursos.

Des d’Esquerra Anticapitalista denunciem la hipocresia de la Conselleria de Benestar Social i el caràcter mafiós del govern de la Generalitat que no escatima en despeses per potenciar els negocis dels seus amics mentre deixa a bona part de la població sense recursos socials tant necessaris com l’atenció a la discapacitat. Aquestes polítiques mafioses ens reafirmen que aquest govern, a l’igual que el de l’estat espanyol, no més atès els interessos del gran capital empresarial i financer, i els de la troika europea, donant l’esquena a la majoria social, a la gent treballadora.

Al mateix temps, volem donar suport a la nova acció dels i les companyes del sector de la discapacitat, que estan tenint una lluita exemplar i que al mateix temps estant patint, per part de la conselleria, una política de desgast i de fets consumats. Des de aquí els donem molts d’ànims i suport doncs l’únic camí és la desobediència i el combat. La vostra lluita es la de tots i totes.

+ Info:

La salud mental se desmantela en Alicante. ANTONIA MOLINA HABAS, 18/1/2013


A la mateixa secció:


Comunicat d’Anticapitalistes de Catalunya davant les eleccions del 21D


Ante la situación en Catalunya


Defensem la República Catalana i obrim el Procés Constituent


Desobeïm el 155


Per un procés constituent popular a Catalunya


Crida de la IV Internacional per Catalunya. Donem suport a la lluita del poble català.


Va de democràcia: Activistes valencians promouen un manifest en defensa del referèndum català


Declaración de la IV Internacional sobre los acontecimientos en curso en Catalunya


Desobeïm el Règim, construïm República. Des d’Anticapitalistes demanem el vot pel Sí en el referèndum de l’1 d’octubre.


Comunicado de Anticapitalistas en defensa del referendum en Catalunya

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com