contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
dilluns 4 de febrer de 2013 | Manuel
Solidaritat amb els nous tancament dels col·lectius per la discapacitat de les comarques del sud.

Declaració d’Esquerra Anticapitalista

Els centres per d’atenció a la discapacitat d’El Puente (Asp), Asprodis (Elda), San Pascual (Ibi), AFEMA (Alacant), San Rafael (Alacant) i Maigmó (San Vicent del Raspeig) tornen realitza tres dies de lluita contra la incompetència i la inoperància de la Conselleria de "Malestar Social".

Denuncien el impagament dels retards que s’han anat acumulant en tot l’any 2012 i reclamen, el 9% que s’ha retallat de manera lineal en tots el centres d’atenció a la discapacitat. Aquestes retallades impliquen directament un atzucac per a moltes professionals, treballadores i treballadores del sector, i una pèrdua qualitat de servei i d’atenció per a molts usuaris a les nostres comarques. Unes reduccions que, per a centres com el de San Rafael d’Alacant, suposen en la pràctica uns 300.000 € menys del seu pressupost per gestionar el mateixos recursos.

Des d’Esquerra Anticapitalista denunciem la hipocresia de la Conselleria de Benestar Social i el caràcter mafiós del govern de la Generalitat que no escatima en despeses per potenciar els negocis dels seus amics mentre deixa a bona part de la població sense recursos socials tant necessaris com l’atenció a la discapacitat. Aquestes polítiques mafioses ens reafirmen que aquest govern, a l’igual que el de l’estat espanyol, no més atès els interessos del gran capital empresarial i financer, i els de la troika europea, donant l’esquena a la majoria social, a la gent treballadora.

Al mateix temps, volem donar suport a la nova acció dels i les companyes del sector de la discapacitat, que estan tenint una lluita exemplar i que al mateix temps estant patint, per part de la conselleria, una política de desgast i de fets consumats. Des de aquí els donem molts d’ànims i suport doncs l’únic camí és la desobediència i el combat. La vostra lluita es la de tots i totes.

+ Info:

La salud mental se desmantela en Alicante. ANTONIA MOLINA HABAS, 18/1/2013


A la mateixa secció:


Davant l’anunci de data i pregunta del referèndum


Marroc: solidaritat amb la mobilització popular del Rif


Solidaritat amb la vaga de fam dels i les palestines a les presons israelianes.


Macron president, l’ofensiva capitalista s’intensificarà. Construïm la resistència! Declaració de Philippe Poutou.


Manifest / Convocatòria Primera assemblea per un agrupament per a l’Assemblea Ciutadana de Podem País Valencià, Alcoi, 26 de febrer de 2017


Davant l’agressió masclista de l’empresari Manuel Muñoz a Teresa Rodríguez. Si toquen a una, ens toquen a totes!


La nostra solidaritat amb Teresa Rodríguez, el nostre odi de classe i feminista als agressors. Teresa denúncia agressió masclista per part d’un empresari


Catalunya: Per un partit-moviment contra l’austeritat


Feminisme per a viure millor, per a una vida lliure de violències masclistes


Els estudiants contra les revàlides, la LOMCE i un sistema elitista

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com