contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
dilluns 30 d’abril de 2012 | administrador
Intersindical Valenciana valora positivament la participació a les manifestacions del 29 d’abril


Intersindical Valenciana valora positivament la participació en les manifestacions del 29 d’abril que han tingut lloc a País Valencià convocades per la Plataforma en Defensa de l’Estat del Benestar i dels Serveis Públics de la que forma part. Desenes de milers de valencianes i valencians han eixit al carrer per defensar els serveis públics, l’educació, la sanitat i els serveis socials davant de les recents mesures aprovades pels governs de Fabra i Rajoy.

Rafa Reig, del secretariat de la Intersindical Valenciana, que ha representat el sindicat en la manifestació de València s’ha mostrat molt contudent davant l’anunci del govern de Fabra de privatitzar la sanitat valenciana i de totes les altres mesures sanitàries aprovades pel govern de Rajoy. Entre aquestes estan el repagament farmacèutic, la reducció de les prestacions sanitàries o el pagament d’algunes d’elles. Aquestes mesures estan injutificades des del punt de vista econòmic i sanitari. Darrere d’elles el que s’amaga realment és posar en mans privades el sistema sanitari públic per tal que determinades empreses guanyen diners a costa dels recursos públics i dels diners de la classe treballadora i dels pensionistes.

A més, també critica l’aument de les taxes universitàries i la reducció de les beques que entrebancaran l’accés dels estudiants amb menys recursos al sistema universitari. Açò, junt a les mesures que s’aplicaran a l’educació infantil, primària i secundària, suposaran un deteriorament l’ensenyament públic i pretenen justificar la seua privatització o externalització.

Per tot açò, Intersindical Valenciana aposta per intensificar les mobilitzacions, per la qual cosa fa una crida a la participació massiva en les manifestacions del Primer de Maig. Per altra part, dóna suport a la vaga convocada pel professorat valencià durant el mes de maig i anuncia que proposarà a la resta de sindicats del sector sanitari i de l’administració del Consell la convocatòria de vaga coincidint amb la convocada en educació.


A la mateixa secció:


Baix Segura: Más de 1000 personas acuden a la manifestación en defensa de las pensiones públicas en Torrevella


Dejemos de pensar que sabemos más que los pobres y apliquemos de una vez la renta básica


Estado español 1985-2017: 32 años avanzando en la destrucción del sistema público de pensiones


El negocio del rescate: ¿Quién se beneficia de los rescates bancarios en la UE?


Alacant: Mediación intercultural en peligro


La ceremonia de la confusión: el copago de las medicinas por los pensionistas.


La gran crisis de las pensiones privadas


21 D 2016: #NoMásCortesDeLuz


Grecia: El Comité para la Verdad sobre la Deuda, la capitulación de Tsipras, y las perspectivas internacionales para la lucha contra las deudas ilegítimas


Al ataque de las pensiones

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com