contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
dilluns 30 d’abril de 2012 |
Intersindical Valenciana valora positivament la participació a les manifestacions del 29 d’abril


Intersindical Valenciana valora positivament la participació en les manifestacions del 29 d’abril que han tingut lloc a País Valencià convocades per la Plataforma en Defensa de l’Estat del Benestar i dels Serveis Públics de la que forma part. Desenes de milers de valencianes i valencians han eixit al carrer per defensar els serveis públics, l’educació, la sanitat i els serveis socials davant de les recents mesures aprovades pels governs de Fabra i Rajoy.

Rafa Reig, del secretariat de la Intersindical Valenciana, que ha representat el sindicat en la manifestació de València s’ha mostrat molt contudent davant l’anunci del govern de Fabra de privatitzar la sanitat valenciana i de totes les altres mesures sanitàries aprovades pel govern de Rajoy. Entre aquestes estan el repagament farmacèutic, la reducció de les prestacions sanitàries o el pagament d’algunes d’elles. Aquestes mesures estan injutificades des del punt de vista econòmic i sanitari. Darrere d’elles el que s’amaga realment és posar en mans privades el sistema sanitari públic per tal que determinades empreses guanyen diners a costa dels recursos públics i dels diners de la classe treballadora i dels pensionistes.

A més, també critica l’aument de les taxes universitàries i la reducció de les beques que entrebancaran l’accés dels estudiants amb menys recursos al sistema universitari. Açò, junt a les mesures que s’aplicaran a l’educació infantil, primària i secundària, suposaran un deteriorament l’ensenyament públic i pretenen justificar la seua privatització o externalització.

Per tot açò, Intersindical Valenciana aposta per intensificar les mobilitzacions, per la qual cosa fa una crida a la participació massiva en les manifestacions del Primer de Maig. Per altra part, dóna suport a la vaga convocada pel professorat valencià durant el mes de maig i anuncia que proposarà a la resta de sindicats del sector sanitari i de l’administració del Consell la convocatòria de vaga coincidint amb la convocada en educació.


A la mateixa secció:


La deuda pública contraída para salvar a los bancos, que en su mayoría se encuentra en las manos de esos mismos mercados, es definitivamente ilegítima y debe ser repudiada.


Auditoría, investigando la deuda griega


Les pensions en perill per les reformes fiscals i laborals del PP


Cuidados y Renta Básica... De las Iguales, por favor


No a la Renda valenciana d’Inclusió. Si a la Renda Bàsica. El 19 de desembre mobilitzacions a València i a Alacant


Euskal-Herria: La Carta de Derechos Sociales critica el pago de la deuda ilegítima de Nafarroa


¿Cómo reconocer un fondo buitre entre todos los predadores del sistema deuda?


Los fondos buitre carroñean con lo más básico: Techo, pan y luz


El BCE, como un fondo buitre: Draghi se jacta de ganar 7.800 millones con la deuda griega.


Comparecència en les Corts Valencianes de la Assemblea per la Renda Bàsica al País Valencià

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com