contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
dimarts 24 d’abril de 2012 |
Després de les convocatòries del 28 i del 29 d’abril: Es prepara un maig "calent" que pot fer història


Aquest 28 d’abril pot ser la primera fita d’un seguit de convocatòries que es desenvoluparan durant els últims dies d’abril i tot el mes de maig. Les salvatges polítiques de retallades de drets socials i polítics empresa pels governs del PP segurament trobarà bona resposta.

El 28 d’abril, a València, tindrà lloc la manifestació en defensa de la llengua i contra les retallades que estem patint com a poble i com a gent treballadora; el 29 d’abril i el 1 de maig seran també un clam contra les mateixes polítiques, en aquest cas en la seua vesant més antisocial i antiobrera; el 9 de maig protestarem contra l’escalada repressiva del govern central del PP, que vol armar-se legalment per a fer front a les mobilitzacions que els seus atacs provoquen i provocaran més encara; el 10 de maig tindrà lloc una jornada de lluita estudiantil; el 12 de maig es celebrarà un dia d’Acció Global i l’aniversari del moviment 15M. Però no acabarà aquí la cosa, perquè segurament anem a trobar-nos amb convocatòries de gran abast que encara estan per decidir i anunciar, en particular a l’ensenyament.

La prepotència i la manca d’escrúpols d’aquells que ens governen, mereixen i exigeixen una resposta contundent i aquesta s’està gestant de manera accelerada. Aquest serà un mes de maig "calent" que pot fer història.

Esquerra Anticapitalista convoca a les accions anunciades, començant per la primera, la del 28 d’abril, on estarem presents amb el nostre seguici: "Ni retallades socials, ni culturals. Fem créixer els nostres drets!!" Us animem a participar-hi


A la mateixa secció:


La deuda pública contraída para salvar a los bancos, que en su mayoría se encuentra en las manos de esos mismos mercados, es definitivamente ilegítima y debe ser repudiada.


Auditoría, investigando la deuda griega


Les pensions en perill per les reformes fiscals i laborals del PP


Cuidados y Renta Básica... De las Iguales, por favor


No a la Renda valenciana d’Inclusió. Si a la Renda Bàsica. El 19 de desembre mobilitzacions a València i a Alacant


Euskal-Herria: La Carta de Derechos Sociales critica el pago de la deuda ilegítima de Nafarroa


¿Cómo reconocer un fondo buitre entre todos los predadores del sistema deuda?


Los fondos buitre carroñean con lo más básico: Techo, pan y luz


El BCE, como un fondo buitre: Draghi se jacta de ganar 7.800 millones con la deuda griega.


Comparecència en les Corts Valencianes de la Assemblea per la Renda Bàsica al País Valencià

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com