contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
dimarts 24 d’abril de 2012 | administrador
Després de les convocatòries del 28 i del 29 d’abril: Es prepara un maig "calent" que pot fer història


Aquest 28 d’abril pot ser la primera fita d’un seguit de convocatòries que es desenvoluparan durant els últims dies d’abril i tot el mes de maig. Les salvatges polítiques de retallades de drets socials i polítics empresa pels governs del PP segurament trobarà bona resposta.

El 28 d’abril, a València, tindrà lloc la manifestació en defensa de la llengua i contra les retallades que estem patint com a poble i com a gent treballadora; el 29 d’abril i el 1 de maig seran també un clam contra les mateixes polítiques, en aquest cas en la seua vesant més antisocial i antiobrera; el 9 de maig protestarem contra l’escalada repressiva del govern central del PP, que vol armar-se legalment per a fer front a les mobilitzacions que els seus atacs provoquen i provocaran més encara; el 10 de maig tindrà lloc una jornada de lluita estudiantil; el 12 de maig es celebrarà un dia d’Acció Global i l’aniversari del moviment 15M. Però no acabarà aquí la cosa, perquè segurament anem a trobar-nos amb convocatòries de gran abast que encara estan per decidir i anunciar, en particular a l’ensenyament.

La prepotència i la manca d’escrúpols d’aquells que ens governen, mereixen i exigeixen una resposta contundent i aquesta s’està gestant de manera accelerada. Aquest serà un mes de maig "calent" que pot fer història.

Esquerra Anticapitalista convoca a les accions anunciades, començant per la primera, la del 28 d’abril, on estarem presents amb el nostre seguici: "Ni retallades socials, ni culturals. Fem créixer els nostres drets!!" Us animem a participar-hi


A la mateixa secció:


La banca de la República, eina indispensable de transformació social


La Ley de Renta Valenciana de Inclusión a debate


El Fondo de Reserva y las pensiones


L’Assamblea per una Renda Básica al País Valencià presenta en Les Corts Valencianes la seua proposta alternativa a l’avantprojecte de llei de Renda Valenciana d’Inclusió.


Romper las cadenas de las deudas privadas ilegítimas (II)


Romper el círculo vicioso de las deudas privadas ilegítimas (I)


Un balance: 10 años de la ley de protección contra la dependencia


Baix Segura: Más de 1000 personas acuden a la manifestación en defensa de las pensiones públicas en Torrevella


Dejemos de pensar que sabemos más que los pobres y apliquemos de una vez la renta básica


Estado español 1985-2017: 32 años avanzando en la destrucción del sistema público de pensiones

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com