contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
diumenge 10 d’abril de 2011 | administrador
10.000 persones es manifesten a València pel tancament de Cofrents


Segons la Plataforma "Tanquem Cofrents" formada per Greenpeace, Ecologistes en acció-PV, Acció Ecologista Agró, WWF-Valencia, Intersindical Valenciana, CGT-PV, Joves Verds, Acció pel clima, Gecen, Compromís pel Territori, Xúquer Viu, Baladre, CAT-PV i Salvemos Mijares, 10.000 persones es manifestaren ahir a la ciutat de València sota el lema "Viure bé, sense nuclears. Tanquem Cofrents" (*).

Donàvem suport a la manifestació Acció Cultural del PV, Acció Ecologista-Agró, Acció pel Clima, Amigos de la Tierra, Associació de Veïns de Benimaclet, Baladre, Ca Revolta, CAT, CGT, Coalició Compromís, Ecologistes en Acció, Els Verds del País Valencià, Els Verds-Esquerra Ecologista, Escola Valenciana, Esquerra Anticapitalista, Esquerra Unida, GECEN, Greenpeace, Iniciativa del Poble Valencià, Intersindical Valenciana, Joves Verds, la Ribera en Bici, Salvemos Mijares, Sodepau, Unió de Llauradors, Valencia en Bici, WWF-València i Xúquer Viu.

En declaracions a la premsa, el portaveu de la Plataforma, Natxo Serra, va dir que "Un 77% dels espanyols rebutja l’energia nuclear segons les darreres enquestes. No s’està tenint en compte l’opinió pública majoritària. Totes les mentides de l’energia nuclear estan caient, sabem que és altament perillosa i tot el que es deia de la seua seguretat ha quedat amplament desacreditat per que ha passat al Japó". També va recordar que, juntament amb Greenpace, havien presentat un informe que acreditava 103 incidències de seguretat als últims anys a Cofrents, a més de 25 aturades no progrmades i 6 prealertes d’emergència i que Cofrents és una instal·lació similar a la de Fukushima.

La manifestació, que va partir de la plaça de Sant Agustí, finalitzà davant la delegació de govern del carrer Colón, on es llegí el Manifest de Cloenda.

Veure informació de Levante-EMV

(*) Entre 3.500 i 5.000 persones segons criteri de la redacció d’aquesta web.


A la mateixa secció:


Iberdrola vol construir un magatzem de residus a la central nuclear amb més incidències de l’Estat


La plaça de bous de València torna a escoltar el clam animalista: ‘Falles sense sang’.


11 de marzo: sexto aniversario de Fukushima


¿Cuánto ganan las grandes eléctricas en el estado español?


Tractors al carrer


Ecologistes en Acció recolza les mobilitzacions contra els granels del port d’Alacant


Capitalisme a l’espanyola: El rescat de les autopistes en fallida


Caos climático ¿verdad o consecuencia?


Les cooperatives d’energia, aposten per un canvi de paradigma per fer front a les grans companyies.


TTIP, CETA y TiSA: Blindajes perfectos para criminales climáticos

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com