contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
dimarts 9 de febrer de 2010 | administrador
Acció dimecres 10 de febrer i Comunicat de la " Plataforma Contra la Crisi i Els Drets Socials i La Campanya Valenciana contra l’Europa del Capital i la Guerra i les seues Crisis, per la Solidaritat entre els Pobles"


Des de la Plataforma Contra la Crisi i Els Drets Socials i La Campanya Valenciana contra l’Europa del Capital i la Guerra i les seues Crisis, per la Solidaritat entre els Pobles volem comunicar als mitjans de comunicació que el dimecres 10 de febrer a les 11´30 hores realitzarem un acte contundent de protesta en un dels símbols del capitalisme en la ciutat de València. El dit acte és de suport al moviment estatal d’Assemblees de Parades i Parades, campanya sorgida per a conscienciar a la societat del greu problema de la desocupació que estan afectant els sectors més dèbils de la societat i de la necessària SOLIDARITAT amb els nostres conciutadans que estan en eixa situació. Ja som més 4 milions de aturades. Les mesures del govern preses, fins a la data de hui, per a pal·liar els efectes de crisi econòmica provocada pel capitalisme i que una vegada més estan pagant els treballadors i treballadores i els sectors més dèbils de la societat, només han servit perquè els empresaris i banquers engreixen el seu compte de resultats, i en estos últims dies el govern amenaça amb nous retalls en els drets conquistats com són l’augment de l’edat de jubilació o una nova reforma laboral.

Els mitjans de comunicació que estiguen interessats en l’acte reivindicatiu de dimecres 10 de febrer li’ls convoquen a les 11´00 hores en la zona de l’estàtua del Rei Jaume I ubicada en el Parterre de València d’on els conduiran al lloc de l’acció de la protesta.


A la mateixa secció:


Siria: El aventurerismo militar de Trump y sus implicaciones


Màxima tensió militar: què pot anar malament aquest dissabte a Corea?


Estados Unidos lanza la “madre de todas las bombas” sobre Afganistán


La Campaña No al TTIP, CETA TiSA convoca movilizaciones para el próximo sábado 21 de enero en más de veinte ciudades


Cuando creías que los acuerdos comerciales no podrían empeorar más, aparece Wall Street


Frente a la dictadura de la UE: ¿habéis dicho... "revolución"?


La Unión Europea supera la primera barrera en la ratificación del CETA


Paraísos fiscales y "secreto comercial": La impunidad de la gran delincuencia financiera


Profesoras/es de derecho de 24 países europeos firman declaración jurídica sobre la protección de inversiones en el TTIP y el CETA


"No somos más que carne de cañón para el Estado, las corporaciones y los bancos". Entrevista a Vincent Emanuele, exmarine de EEUU y veterano de la guerra de Irak.

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com