contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
dijous 30 de juliol de 2009 |
Segón atac nazi contra un local de lesbianes i gais de Gandia en pocs mesos

clg de la safor | antifeixistes.org

Nou atac feixista a la seu de CLGS | CLG de la Safor

La matinada del divendes al dissabte 18 de juliol, la seu del Col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals, i bisexuals de la safor (CLGS) va patir noves agressions coincidint amb el 18 de juliol, data destacada per als feixistes.

Les pintades de la façana es corresponen amb simbols nazis com esvàstiques, un punt de mira, NS i 88 a més de la paraula "degenerados". També ens trencaren dos cristalls.

Fa dos mesos van realitzar pintades del mateix tipus, les quals CLGS ja va denunciar públicament.

Per a Carlos Carrillo, coordinador general de CLGS, "aquestes agressions no fan més que reafirmar-nos en la nostra lluita de acabar amb la intolerància i l’homofòbia existent a la nostra comarca".

Des de CLGS fem una crida a la clase política i la opinió pública per a buscar solucions i continuar treballant per la tolerància, per les constants i repetides agressions que pateix la nostra seu.


antifeixistes.org

El Casal de la Diversitat de Gandia del col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals de La Safor ha sigut atac per segona vegada en pocs mesos per neonazis. La matinada del passat dissabte 18 de juliol, curiosament coincidint amb l’aniversari del colp d’Estat feixista de Franco el 1936, uns desconeguts trencaren els vidres i realitzaren pintades nazis i homòfobes a les parets del local, com ja va succeir el passat mes d’abril, quan també atacaren la seu del Bloc Nacionalista Valencià (BNV). Gandia ve patint des de fa temps la violència feixista, sobretot de caire anticatalanista i homòfob. Tot i haver un reduït i conegut grup de feixistes, l’autoria dels atacs no s’han resolt encara, i els agressors no han estat encara identificats per la policia.Nazis atacan la sede de un colectivo LGTB

Los nazis rompieron cristales y realizaron pintadas amenazantes y homofobas contra la sede del colectivo CLGS en Gandía.

En la madrugada del viernes al sábado, la sede del Colectivo de lesbianas, gays, transsexuales, y bisexuales de la safor (CLGS) sufrió nuevas agresiones coincidiendo con el 18 de julio, fecha destacada para los fascistas.

Las pintadas de la fachada se corresponden con simbolos nazis como esvasticas, un punto de mira, NS y 88 además de la palabra "degenerados". También rompieron dos cristales.

Hace dos meses realizaron pintadas del mismo tipo, las cuales CLGS ya denunció públicamente. Para Carlos Carrillo, coordinador general de CLGS, "estas agresiones no hacen más que reafirmarnos en nuestra lucha de acabar con la intolerancia y la homofobia existente a nuestra comarca".


A la mateixa secció:


Solidaritat amb Oriol Junqueras


Alacant (L’Alacantí): Aprobada moció municipal de l’Espai de Trobada per la Llibertat pel compliment real del dret a manifestació.


Delitos de odio: el elixir de la nueva Inquisición. Jaque a la libertad de expresión.


Alacant: Arrenquen el monòlit d’homenatge a Miquel Grau


¿Es posible una justicia progresista en el régimen del 78?


Pérez Royo: ‘Volen aprofitar l’ocasió per esterilitzar l’independentisme’


València: La muixeranga sonríe a los fascistas que cantaban el Cara al Sol a las Magas de Enero ante la pasividad policial y se convierte en la “heroína” de Twitter


Onada repressiva contra la dissidència política a les xarxes


Esto no puede acabar bien nunca: El auto del Supremo por el que se mantiene a Oriol Junqueras en prisión es esperpéntico desde la perspectiva del delito de rebelión.


El delito de rebelión y la criminalización de la desobediencia no violenta

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com