contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
diumenge 23 de novembre de 2008 |
Davant el desallotjament dels tancaments estudiantils contra Bolonya en la Universitat de València

Resolució d’Espai Alternatiu-Esquerra Anticapitalista

Espai Alternatiu-Esquerra Anticapitalista reunit en Conferència Confederal rebutja enèrgicament el desallotjament dels campaments que el moviment estudiantil valencià venia desenvolupant des de fa un mes contra el denominat “Procés de Bolonya”.

Amb l’excusa del desenvolupament pacífic de la campanya electoral en les facultats de la UV el Rector de la mateixa Francisco Tomás ha autoritzat el desallotjament de la protesta per part de la policia i d’un servei de neteja, fet que s’ha produït el dissabte 22 de novembre aprofitant l’absència dels estudiants durant els caps de setmana. Únicament la Facultat d’Història mantenia el tancament el dissabte encara que ha rebut l’amenaça del Rector de cancel·lar les eleccions si el tancament no s’alça, fet que no beneficia al moviment per presentar aquests una llista a la contesa electoral.

Davant aquests greus fets volem mostrar el nostre més rotund rebuig a l’entrada de la Policia en recinte universitari, fet que considerem repressiu cap al moviment contra les reformes neoliberals i privatitzadores de Bolonya, les reivindicacions del qual compartim completament.

Des de la nostra organització política emprendrem totes les accions a nivell estatal que estiguen al nostre abast per a exigir responsabilitats al Rector de la Universitat de València, Francisco Tomás, començant per la seua immediata dimissió per no respectar la legítima llibertat d’organització i expressió per una part important de la comunitat a la qual suposadament representava. A més, fem una crida a les diferents assemblees i sindicats d’estudiants a organitzar accions de solidaritat i de repulsa contra la repressió al moviment estudiantil valencià i contra tota acció de repressió contra el moviment estudiantil en qualsevol lloc de l’Estat.

SOLIDARITAT AMB ELS ESTUDIANTS VALENCIANS EN LLUITA!!

NO A LA REPRESSIÓ DEL MOVIMENT ESTUDIANTIL!!

NO ALS DESALLOTJAMENTS!!

FRANCISCO TOMÁS DIMISSIÓ!!

Madrid, 22 de Novembre de 2008


A la mateixa secció:


Davant l’anunci de data i pregunta del referèndum


Marroc: solidaritat amb la mobilització popular del Rif


Solidaritat amb la vaga de fam dels i les palestines a les presons israelianes.


Macron president, l’ofensiva capitalista s’intensificarà. Construïm la resistència! Declaració de Philippe Poutou.


Manifest / Convocatòria Primera assemblea per un agrupament per a l’Assemblea Ciutadana de Podem País Valencià, Alcoi, 26 de febrer de 2017


Davant l’agressió masclista de l’empresari Manuel Muñoz a Teresa Rodríguez. Si toquen a una, ens toquen a totes!


La nostra solidaritat amb Teresa Rodríguez, el nostre odi de classe i feminista als agressors. Teresa denúncia agressió masclista per part d’un empresari


Catalunya: Per un partit-moviment contra l’austeritat


Feminisme per a viure millor, per a una vida lliure de violències masclistes


Els estudiants contra les revàlides, la LOMCE i un sistema elitista

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com