contacte: anticapitalistes@anticapitalistes.net

  

Anticapitalistes
  
diumenge 3 d’octubre de 2004 |
Catalunya: Assemblea de moviments socials catalans preparatòria del FSE Londres


de moviment.info

El proper diumenge 3 d’octubre, diverses campanyes, organitzacions de moviments socials i col•lectius diversos de Catalunya celebrarem una Assemblea de Moviments Socials catalans, per tal de preparar les propostes dels moviments socials catalans a l’Assemblea de Moviments Socials europeus que tindrà lloc a Londres el proper 17 d’octubre, un cop finalitzat el 3r Fòrum Social Europeu, que se celebrarà a la mateixa ciutat els dies anteriors.

L’Assemblea del dia 3 pretén preparar la participació dels moviments socials de Catalunya en el Fòrum Social Europeu; establir un calendari d’accions comunes, assenyalant les principals campanyes que s’estan preparant per als pròxims mesos a Catalunya; portar aquest calendari d’accions a l’Assemblea de Moviments Socials de Londres i ser un àmbit de trobada i debat dels diferents moviments socials del nostre país, on tothom pugui explicar què és el que està fent en els seus espais.

A Londres, un cop finalitzi el Fòrum Social Europeu, se celebrarà l’Assemblea de Moviments Socials europeus, d’on sortirà una declaració final amb un calendari d’accions i mobilitzacions, com ja es va fer l’any passat a París, on es va fixar la mobilització del 20 M contra la guerra com a jornada internacional.
En la propera Assemblea Europea es llançarà una nova proposta de mobilització internacional en defensa dels drets socials i en contra de la Constitució europea. A la vegada que s’impulsaran noves iniciatives contra la guerra i l’ocupació de l’Iraq, l’Afganistan i Palestina.

Creiem que és important la màxima presència de moviments, xarxes i organitzacions de Catalunya en aquesta Assemblea de Londres, per tal de poder participar en l’elaboració del calendari de mobilitzacions i impulsar després, a casa nostra, les propostes d’acció acordades en l’àmbit europeu.

Per aquests motius, des de les campanyes i organitzacions de moviments socials sotasignats, us convidem a participar en una Assemblea de Moviments Socials:

Diumenge 3 d’octubre
11:00 h
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)

Barcelona, 9 de setembre de 2004.

Xarxa de Mobilització Global, Campanya dels Països Catalans contra la Constitució Europea, Plataforma Aturem la Guerra, Xarxa contra els Tancaments i la Precarietat i Assemblea de resistències al Fòrum 2004.

Mira també: http://www.xarxaglobal.net


A la mateixa secció:


Siria: El aventurerismo militar de Trump y sus implicaciones


Màxima tensió militar: què pot anar malament aquest dissabte a Corea?


Estados Unidos lanza la “madre de todas las bombas” sobre Afganistán


La Campaña No al TTIP, CETA TiSA convoca movilizaciones para el próximo sábado 21 de enero en más de veinte ciudades


Cuando creías que los acuerdos comerciales no podrían empeorar más, aparece Wall Street


Frente a la dictadura de la UE: ¿habéis dicho... "revolución"?


La Unión Europea supera la primera barrera en la ratificación del CETA


Paraísos fiscales y "secreto comercial": La impunidad de la gran delincuencia financiera


Profesoras/es de derecho de 24 países europeos firman declaración jurídica sobre la protección de inversiones en el TTIP y el CETA


"No somos más que carne de cañón para el Estado, las corporaciones y los bancos". Entrevista a Vincent Emanuele, exmarine de EEUU y veterano de la guerra de Irak.

Creative Commons License Esta obra est� bajo una licencia de Creative Commons by: miquel garcia -- esranxer@gmail.com